Carl Jensen

Produktgrupper:

Farve:

Overflade:

Bogbinderiartikler 

                                                                                                                           

Du får bogbinderiartikler af den højeste kvalitet fra de mest anerkendte brands. Carl Jensen er og har været en pålidelig leverandør af alle typer artikler til bogbinderi siden 1875. Uanset om du skal have udskiftet det slidte værktøj, du skal have opfyldt lageret med europæisk produceret kapitælbånd eller du er på udkig efter noget flot papir til dit omslag - Så har vi hvad du mangler. Er du tvivl om, hvilket produkt er det rigtige til din opgave? Tag endelig fat i os og læn dig op af vores mange års brancheerfaring.

Du kan anvende filterene i venstre side eller vores tabel nedenfor til at finde lige netop det produkt du mangler.

 

Du kan kun holde din produktion i gang, hvis du kan få din varer hjem hurtigt. Derfor får du lagergaranti på de varer, som er vigtigst for dig. Se mere om vores lagergaranti her.

Oplever du problemer med dit produkt? Du får produktgaranti på alle vores artikler til bogbinderi. Vi hjælper og reklamerer med med et smil, hvis du skulle opleve det mindste problem. Se mere om vores produktgaranti her.

 

Hvilke bogbinderatikler kan vi hjælpe med?

Overtræksmateriale

Papir til forsats og omslag

Håndværktøj

Tråd og bånd

Skruer

Lim

 Klik dig ind på den enkelte kategori for at se og læse mere om vores udvalg.

 

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken produktsammensætning der passer bedst til din forestående opgave eller hvilket materiale, som giver dig mest værdi for pengene?

Vil du have en ekspert til at kontakte og rådgive dig?

Du vælger selv om det skal være telefonisk eller om vi skal sende en rådgiver ud til dig. Begge muligheder er naturligvis gratis.

Kontakt os på info@carl-jensen.com eller +45 3678 4488
Så finder vi sammen et tidspunkt, som passer dig.

 

 

 

 

Carl Jensen