Carl Jensen

Produktgrupper:

Electronic Work Station fra Moditech

 
Oplev den teknologiske revolution inden for arbejdsborde

En electronic work station er det mest brugervenlige og ergonomiske arbejdsbord på markedet. EWS er designet med teknologi i centrum for at forbedre din arbejdsdag. Motoriserede og justerbare bordhøjder, indbyggede hjul og flytbare hylder, vippefunktion og elektronisk-styret tryk giver dig fuld kontrol over din arbejdsstilling og -position.

Det integrerede LED-bagbelysningssystem og anti-krølle teknologien giver dig optimeret effektivitet og præcision i dit arbejde.

Oplev en positiv udvikling af medarbejdernes trivsel, sundhed og effektivitet og mærk hvordan det smitter af på din økonomi.

Et EWS kommer i tre forskellige formater: 

- Essential

- Advance

- Performance HEAT

Alle tre typer EWS findes i tre længder:

-305mm, 380mm, og 528mm.

Vil du selv afprøve udvalget af funktioner eller har du behov for rådgivning? Rul ned i bunden og bestil en demo.
Er du allerede klar til at bestille? Vælg dit produkt her eller brug filtrene ude til venstre.
Er du kun på udkig efter viden og inspiration? Så læs mere om EWS herunder.

 

 

Imponerende Teknologiske Fordele

Svenske Moditech har overgået sig selv i forhold til teknologi og innovation. Med mere end 30 års erfaring har Moditech udviklet dette vidunder af et arbejdsbord. Et EWS er spækket med værktøjer, der giver brugerne større handlefrihed og som resulterer i hurtigere eksekvering og et bedre resultat. Uanset hvilken type EWS du vælger, er det spækket med teknologiske features. Features så gode, at når du først har prøvet dem, kan du aldrig leve uden.

En deltager til en demonstration udtalte: "Jeg ved ikke, hvordan de har formået at gøre et arbejdsbord sexet." 

DACT-teknologi (Digital Adjustable Click Torque). 

EWS har et patenteret elektronisk styret rulletryk. 
DACT-teknologien er et teknologisk højdespring indenfor applikationsmaskiner.

Den elektroniske styring sikrer et ensartet og præcist tryk i hele rullens og bordets bredde. Du får ikke lignende på nogen andre arbejdsborde. Der er hele 6 forskellige trykniveauer, så du kan tilpasse niveauet til netop den applikationstape eller det lamineringsmateriale, du arbejder med i dag. 

Vippefunktion

Vippefunktionen er et must-have indenfor brugervenlighed og ergonomi. Du får muligheden for at vippe bordet op til 25 grader, så du kan få den optimale arbejdsstilling, når du fx arbejder med stor grafik eller tekster. Fleksibiliteten, som følger med vippefunktionen, hjælper med at optimere hver en detalje. *Kun inkluderet i Advance og Performance HEAT.

LED-lys

EWS' LED-bagbelyst bordplade med variabel lysstyrke, gør det utroligt nemt at arbejde med skæremærkerne. Der er fire niveauer af lysindstilling, så uanset hvilket materiale du skærer i, kan du identificere og anvende skæremærkerne. *Kun inkluderet i Advance og Performance HEAT.

Flytbare hylder

Dit EWS-arbejdsbord er udstyret med flytbare hylder, der giver dig fleksibel komfort. Ryk hylden til hvor du arbejder og tilpas højden, så den passer til din arbejdsstilling. Nem og fleksibel opbevaring af dit værktøj.

Skæreriller

Et EWS er udstyret med skæreriller i begge sider af bordet. Skæreriller er en ny og forbedret måde at sikre, at du skærer nøjagtigt. Samtidigt giver det også en sikkerhed ift. ikke at skære ned i underlaget - så kan selv praktikanten få lov at bruge arbejdsstationen.

Underlaget

Underlaget er glas belagt med en skæremåtte. Selv skæremåtten er bedre end på andre arbejdsborder. Under en demonstration, hvor deltageren selv prøvede at skære, blev måtten beskrevet som: "Blødt som et gummiunderlag, men med samme kontrol som på en glasplade." Den gnubrede overflade gør samtidigt, at du aldrig får brug for talkum igen. Dit materiale bliver lige der, hvor du har lagt det - også når du anvender vippefunktionen. Pladen har naturligvis også selvhelende egenskaber.

Indbyggede hjul

Et EWS er naturligvis udstyret med hjul, som kan aktiveres eller deaktiveres, når bordet er i sin laveste højde.
Ryk nemt dit bord rundt efter behov.

Mediehylder

Hav altid dit medie tilgængeligt. Et EWS har mediehylder både for enden af bordet og i forlængelse af rulleholder, så du har fleksibiliteten til at arbejde som det passer dig bedst.

Anti-folde værktøj

Et enkelt værktøj, men med stor betydning. Anti-folde værktøjet bevæger sig foran din EWS-rulle og sikrer, at folien er jævn i fire retninger. Du skal aldrig bekymrer dig om krøller igen. Medfølger ikke som standardudstyr uanset type.

 

Ved køb af EWS Performance HEAT - det teknologiske flagskib - medfølger også motordrev og opvarmet rulle.

Motordrev

Med motordrevet får du en trådløs og fjernstyret glidebjælke. Det sikrer dig en ensartet laminering med konstant hastighed og tryk. Yderligere, minimere det behovet for antallet af hænder, da du via fjernbetjeningen kan betjene drevet lige meget hvor du står omkring bordet. Motordrevet er indstillet med fire forskellige hastigheder.

Opvarmet rulle

Bedre arbejde til flere typer medier. Flere typer klæbere anbefales at blive vedhæftet med varme. Varmen for trykrullen sikrer en mere ensartet vedhæftning. Opvarmningen foregår gennem de spiralformede varmerør, der sikrer dig en konstant og ensartet varmefordeling. Varmerullen er udstyret med et dobbeltleje i hver ende. 


Dit funktionsoverblik


De tekniske specifikationer:

Alle EWS-borde er produceret i Sverige og har 5 års garanti.

Et EWS bliver samlet på fabrikken og pakket på højkant, så det nemt kan leveres igennem døre og andre snævre åbninger.

Dit arbejdsbord virker fra dag 1. Carl Jensen bistår naturligvis med installation.

Følgende giver et nemt overblik over de tre bordlængders specifikationer:


Vil du have en personlig demonstration med Jens?

Er du i tvivl om, hvilken model der vil passe bedst til dig? Tag Jens med på råd. Kom forbi Carl Jensen til en uforpligtende demonstration af fordele og funktioner ved et EWS. Tag kontakt til  Jens Dalsgaard på tlf.:+ 45 6162 6486 eller på mail: jd@carl-jensen.com.
Så finder vi sammen en tid, der passer dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Carl Jensen