Carl Jensen
Produkter   /    Tape, værktøj & hjælpemidler   /    3M Tape
 

468mp Lamineringsklæbestof

610mm x 55m - 46861055

468mp Lamineringsklæbestof 610mm x 55m carl jensen
 
 
Min. antal: Pris ekskl. moms:
1Log ind for at se prisen
 

 

 Bestillingsvare
 Leveringstid: Bekræftes
 
 
 

 

 

 


Få fremragende forskydningsstyrke og resistens over for høje temperaturer og kemikalier med vores letanvendelige 3M™ Limoverføringstape 468MP. Det er et akrylbaseret klæbestof på en polycoatet kraftpapir liner og er ideelt til udstansning.

Nem udstansning ved brug af 3M™ Limoverføringstape 468MP med akryl klæbestof på en polycoatet kraftpapir liner. Vores tape er nem at sætte på og har fremragende forskydningsstyrke samt resistens over for høje temperaturer og kemikalier. Den er ideel til fastgørelse af grafik og navneskilte, og den er nem at udstanse og håndtere. Den er meget modstandsdygtig over for barske miljøer, hvilket gør den uvurderlig til fastklæbnings-, samlings og lamineringsopgaver.  

  • 130 µm limoverføringstape med akryl klæbestof på en polycoatet kraftpapir liner. Fremragende forskydningsstyrke, temperaturbestandighed og modstandsdygtighed over for kemikalier.
  • Ideel til fastgørelse af grafik og navneskilte. Nem at udstanse og behandle. 
  • Enestående klæbestyrke på metal og plast med høj overfladeenergi og fremragende forskydningsstyrke for at modvirke nedglidning og kant løft. Giver mulighed for kortvarig ompositionering, så den kan placeres præcist 
  • Fremragende modstandsdygtighed over for fugt og opløsningsmidler. Fremragende bestandighed over for høje temperaturer og forskydningsstyrke. UV-modstandsdygtig. Nem at montere.
  • Tykkere udgave af 467MP
  • Nem at montere

 


 

Produktgruppe: 0999 - 0999 - - 0 - 46861055 -
Sælges pr.: Rulle

 

 

Carl Jensen
Update cookies preferences