Carl Jensen
Produkter   /    Printmedier & laminater   /    Vinduesfolier
 

SQUID chalk, printbar

1.370 mm x 25 m. - SQUID0001137

SQUID chalk, printbar glasmattering carl jensen
 
 
Min. antal: Pris ekskl. moms:
0Log ind for at se prisen
5
25
 

 

Lagerstatus: På lager
 Leveringstid: 1-3 hverdage
 
 
 

 

 

 


Squid® er et selvklæbende og transparent stof, som gør det muligt at se ud i løbet af dagen, men i høj grad begrænser andre i at se ind. Squid kan anvendes på alle slags vinduer og glas overflader. CHALK er en neutral farve, der går godt i slanke og minimalistiske omgivelser. CHALK er ideel til moderne interiør takket være sin enkelhed.

Materialets høje kvalitet gør det perfekt til digitalt print. Alsidigheden og enkelheden i Squid® har gjort det til et meget populært valg inden for interiørdesign og arkitekturprojekter. 

Squid® holder en stor del af solens varme ude, så det er en perfekt løsning til alle slags vinduer, der er udsat for kraftigt sollys. I modsætning til vinduesfolie af plastik er materialet åndbart og kan modstå fugt. 

Squid er nem at montere og kan genplaceres. Squid er brandhæmmende (M1 & B1 godkendelse), så du kan bruge Squid i områder med strenge brand sikkerhedskrav. 

Med Squid har man rig mulighed for at lave spændende og anderledes vinduesdekorationer med et mere organisk udseende end traditionel glasmatteringsfolie, hæmme lydens reflektioner på glaspartiernes overflade og forbedrer kontoret/privatlivets fred. Du kan skabe unikke designs ved hjælp af digitalt print og tilskæring. 

Produktet kan hurtigt tilpasses ethvert projekt og enhver kundes behov.Squid® gør det muligt at reducere HVAC-omkostningerne og sikrer et behageligt og sundt miljø at bo eller arbejde i. Squid® Chalk reflekterer 36% af solens energi og reducerer den oplevede temperatur med 3 °C. UV-resistensen gør det til en ideel løsning til solbeskinnede vinduer. 

 Squid semi-transparent er velegnet til ECO solvent, solvent, og UV inkjet print. 

Squids naturlige vævede struktur gør at det kan anvendes på enhver interiør glas eller vindues type, uanset størrelse og form.

Fordele:

  • Fugt- og varmebestandig 
  • Kan bruges på alle slags vinduer 
  • Fås i opak og semi transparent 
  • Sol afskærmning 
  • Mindsker indsyn
  • Nem at montere, repositionerbar
  • Antibakteriel og 100% PVC fri
  • Brandhæmmende
  • Printbar

 

Produktgruppe: 6005 - 6005 - - 0 - -
Sælges pr.: Meter

 

 

Carl Jensen
Update cookies preferences