Carl Jensen
kurv
Produkter   /    Printmedier & laminater   /    Antibakteriel laminat
 

RI-DEFEND 80 Blank klar

1.370mm x 30m - RIDEFEND137

 
 
Min. antal: Pris ekskl. moms:
1Log ind for at se prisen
30
 

 

Lagerstatus: På lager
 Leveringstid: 1-3 hverdage
 
 
 

 

 

 


Antibakteriel lamineringEn laminering der kan holde bakterieophobningen på alle overflader under kontrol!RI-DEFEND er et Ritrama hjælpeprodukt, der begrænser bakterieophobningen og hjælper med en bedre håndtering af sundhedstilstanden under den såkaldte ”nye normalitet”. RI-DEFEND er en højteknologisk lamineringsfolie, som indeholder antibakterielle stoffer, der dræber og forhindrer vækst på op til 99,9% af farlige bakterier* på foliens overflade. (testet i henhold til ISO 22196: 2011) 

RI-DEFEND anbefales til laminering af enhver type digitalt printet grafik. Velegnet til både udendørs og indendørs applikation, folien er også beregnet til antimikrobiel beskyttelse af overflader i alle de områder, der kræver et højt hygiejneniveau såsom hospitaler, kontorer, offentlige steder, butikker, biografer osv. 

Antibakteriel laminering til alle typer grafikRI-DEFEND er en polymer lamineringsfilm med en permanent klæber, der er velegnet til laminering af enhver type grafik. Folien beskytter og holder grafikken ren. 

For at sikre den højeste sikkerhedsstandard kan denne RI-DEFEND behandles med forskellige desinficerende blandinger såsom natrium hypochlorit 0,1%, benzalconiumchlorid 5,0% og Ethanol 70% som anbefales for at forhindre spredning af COVID-19.


 

Produktgruppe: 0043 - 0031 - - 0 - -
Sælges pr.: Meter

 

 

Carl Jensen
Update cookies preferences